rss search

Ervaringen

Hilde’s holistische aanpak werkte voor mij heel prettig. Ze nam de tijd om het probleem in mijn schouder grondig te analyseren, en keek vooral ook naar het grotere plaatje: Hoe mijn hele lijf en eventuele stress er invloed op hadden. De behandeling zelf ging heel ontspannen en was per bezoek ook gevarieerd. Haar gerichte vragen over werkdruk en echt ontspannen hebben me ook nog eens aan het denken gezet. Heel erg bedankt, Hilde! Klaas

Ik laat me graag door Hilde masseren omdat ze dit vol toewijding doet. Ze heeft een aanraking waarbij ik me welkom voel.

Henriette

 De massages die ik bij jou heb gehad waren voor mij heel plezierig en helend; ik vind dat je met liefde en passie voor het vak masseert.

Anton

 Ik heb meerdere massages van je mogen ontvangen en je geeft het met aandacht, dit is voelbaar. Laatst heb ik een massage zonder handen mogen ervaren, het voelde als een diepte massage, emotioneel geraakt.

Dankjewel!

P.

 Sinds Hilde me heeft gemasseerd, voel ik mij veel energieker. Mijn gedachten stromen beter door en ben daardoor creatiever en pak met veel minder moeite dingen weer op die ik al een tijd had laten liggen.

Je kent het misschien wel, als je met een half zachte achterband aan het fietsen bent? Als je die band dan weer hebt opgepompt, dan fietst dat een stuk lichter. Dat verschil, maar dan in lichaam en geest. Gouden handen die meid!

Femke

 Ik ervaar de massages als zorgzaam en vakkundig. Na afloop voel ik me heel ontspannen en de volgende dag bruis ik van energie.

AH

Wat ik fijn vind bij jou is dat jij tijdens de behandeling niet in gesprek gaat , dat je door de stilte meer tot ontspanning komt.

Ilga

 Wil je ook je ervaringen delen over de behandeling? Stuur  die dan even via het contactformulier.